Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
1 » Polityka prywatności2

Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Szukaj produktu

Promocje

Toner Czarny Samsung SCX 6555 zamiennik refabrykowany SCX-D6555A

Toner Czarny Samsung SCX 6555 zamiennik refabrykowany SCX-D6555A160,00 zł130,00 zł brutto105,69 zł netto

WYPRZEDAŻ Toner yellow HP  oryginał Q2682A

WYPRZEDAŻ Toner yellow HP oryginał Q2682A333,00 zł284,00 zł brutto230,89 zł netto

WYPRZEDAŻ Toner magenta HP  oryginał Q2683A

WYPRZEDAŻ Toner magenta HP oryginał Q2683A333,00 zł284,00 zł brutto230,89 zł netto

WYPRZEDAŻ Toner cyan HP  oryginał Q6471A

WYPRZEDAŻ Toner cyan HP oryginał Q6471A492,00 zł419,00 zł brutto340,65 zł netto

WYPRZEDAŻ Toner magenta HP  oryginał Q6473A

WYPRZEDAŻ Toner magenta HP oryginał Q6473A492,00 zł419,00 zł brutto340,65 zł netto

WYPRZEDAŻ Toner cyan HP  oryginał C4192A

WYPRZEDAŻ Toner cyan HP oryginał C4192A319,00 zł272,00 zł brutto221,14 zł netto

WYPRZEDAŻ Toner yellow HP  oryginał C4194A

WYPRZEDAŻ Toner yellow HP oryginał C4194A288,00 zł245,00 zł brutto199,19 zł netto

Kontakt

  • E-mail:sklep@regena.com.pl
    w godzinach 8.00-22.00
  • Telefon25 642-45-54 w godzinach 8.00-16.00
    608-165-903 w godzinach 8.00-16.00
  • Godziny działania sklepupon-pt 8.00 - 16.00

Cennik

Pobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Polityka prywatności

Polityka prywatności

 

Administratorem danych osobowych przekazywanych nam przez Państwa jest Regena Jerzy Kukla z siedzibą Koszewnica 38B, 08-130 Kotuń.

Powierzone nam dane osobowe wykorzystywane będą wyłącznie w celu realizacji zamówień oraz przesyłania materiałów reklamowych jeśli wyrażona została zgoda na otrzymywanie materiałów reklamowych, i nie zostaną przekazane osobom trzecim.
Powierzone nam przez Państwa dane osobowe są przechowywane przy zachowaniu zasad oraz zabezpieczeń zgodnych z wymaganiami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:

  1. Ustawie z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)
  2. Ustawie z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.)
  3. Rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).

Klient ma prawo do wglądu, poprawiania lub może prosić o usunięcie jego danych z bazy danych.


Przejdź do strony głównej
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.  

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Rekomendacje dostarcza Ceneo.pl