Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Polityka prywatności
Koszyk
Twój koszyk jest pusty ...
Szukaj produktu
Promocje
Nasze nowości
Kontakt
  • E-mail:sklep@regena.com.pl
  • Telefon25 642-45-54
    608-165-903
  • Godziny działania sklepupon-pt 8.00 - 16.00
Cennik
Pobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Polityka prywatności

Polityka prywatności

 

Administratorem danych osobowych przekazywanych nam przez Państwa jest Regena Jerzy Kukla z siedzibą Koszewnica 38B, 08-130 Kotuń.

Powierzone nam dane osobowe wykorzystywane będą wyłącznie w celu realizacji zamówień oraz przesyłania materiałów reklamowych jeśli wyrażona została zgoda na otrzymywanie materiałów reklamowych, i nie zostaną przekazane osobom trzecim.
Powierzone nam przez Państwa dane osobowe są przechowywane przy zachowaniu zasad oraz zabezpieczeń zgodnych z wymaganiami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:

  1. Ustawie z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)
  2. Ustawie z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.)
  3. Rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).

Klient ma prawo do wglądu, poprawiania lub może prosić o usunięcie jego danych z bazy danych.


Przejdź do strony głównej
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.  

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Rekomendacje dostarcza Ceneo.pl